Køreplan og tjekliste for standerhejsning

Når pladsklargøringen er overstået starter den ceremonielle del af sæsonåbningen.

Det markeres ved at klubbens vindpose sættes op i sin mast.

 

Køreplanen har følgende punkter:

 

  1. Medlemmer, som har ydet en indsats i pladsklargøringen tilbydes pølser og brød samt øl eller vand på klubbens regning. Det gøres senest 12:30.
  2. Kl. 13.00 kalder formanden til samling blandt de fremmødte.
  3. Formanden holder sin åbningstale. Hvis han er ny, giver han en præsentation af sig selv.
  4. Der omdeles små glas og en flaske at fylde dem med. Der tilbydes samtidig øl og vand.
    Formanden udbringer en skål for sæsonen.
  5. Foråret synges ind med en sang, gerne en hjemmelavet
  6. Hvis der er mere i flasken sendes den rundt igen
  7. Formanden uddeler eventuelle pokaler med håndtryk og billede til AMC-nyt.
  8. Formanden giver de sidste formaninger og praktiske oplysninger
  9. Formanden beder en ’frivillig’ om at sætte vindposen op.
  10. Til sidst takker formanden de der har hjulpet med pladsklargøringen og giver flyvningen fri.
  11. De tilstedeværende kan nu købe pølser og brød.
  12. Der ryddes op og slukkes grill inden pladsen forlades.

 

Punkt 4 og 5 gennemføres ikke altid. Det er formandens beslutning fra gang til gang.

 

Det påhviler formanden at planlægge standerhejsningen og uddelegere praktiske opgaver.

 

Følgende skal gøres under planlægningen:

  1. Der skal indkøbes følgende mad og drikke :
  2. Øl og vand
  3. En dram
  4. Pølser & brød (gerne fra Metro. hvis nogen har kort)
  5. Sennep & ketchup, evt. ristede løg
  6. Pølsebakker, små glas, store glas, servietter
  7. Der skal købes grillkul og tændblokke. Der skal være noget at tænde med.
  8. Nogen skal påtage sig at riste pølser samt at stå for kiosken.
  9. Der skal på forhånd findes en ’frivillig’ til at sætte vindposen op
  10. Bestyrelsen skal i god tid beslutte hvem der skal have pokaler.
  11. Pokalerne skal indsamles fra tidligere indehavere og skal graveres

 

Formanden skal ikke selv medbringe eller fremskaffe alt dette, men skal i god tid lave aftaler med medlemmer eller andre, så tingene er klar til standerhejsningen.